Zoek jij een plek waarin écht aandacht is voor jouw ambities? Waarin je komt te werken in een informele omgeving met professionele en gezellige collega’s? En waar je snel zelfstandig aan de slag kunt met onze zorg- en MKB-klanten?

Kom dan ons team versterken als:

Gevorderd Assistent Accountant 

(Arnhem of Bilthoven)

Als ZorgAccountants zijn wij gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector en hebben een aansprekend klantenbestand in het MKB. Onze passie voor de zorg kenmerkt zich door een goed begrip van relevante wet- en regelgeving, de inzet van deskundige medewerkers en bovenal een persoonlijke benadering. En dat is ook precies hetgeen onze klanten zo in ons waarderen.

Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een collega die onze passie deelt, wil leren en ontwikkelen en sterk is met cijfers. Een persoon die goed is in het onderhouden van relaties en graag samenwerkt. Een contactueel sterke doorzetter die gaat voor het beste resultaat!

Van ons mag je verwachten dat je komt werken in een omgeving waarin je afwisselend werk doet en je de kans krijgt van A tot Z betrokken te zijn bij de klanten uit jouw portefeuille. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer zelfstandigheid je krijgt. Daarnaast kun je er op rekenen dat wij met jou in gesprek gaan over jouw ambities en hoe jij je vakinhoudelijk en carrièrematig verder wilt én kunt ontwikkelen. 

Tijdens je werkdag verricht je uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van financieel beheer, fiscaliteiten, analyses, rapportages en uiteraard samenstelwerkzaamheden. Heb je jouw klanten eenmaal doorgrond dan word je al snel betrokken bij het opstellen van adviezen en de bespreking ervan. Wij hebben korte lijnen, zowel binnen het team als naar onze klanten. Hierdoor word je telkens weer uitgedaagd het beste uit jezelf te halen.

Wat neem jij mee?

Wij staan voor kwaliteit en dat begint bij goed geschoolde collega’s. Voor ons is het dan ook belangrijk dat jij beschikt over een afgeronde, beroepsgerichte HBO opleiding zoals accountancy, bedrijfseconomie of SPD bedrijfsadministratie. Dit combineer je met minimaal vier jaar werkervaring, opgedaan bij een accountantskantoor of in een brede financieel-administratieve functie in het bedrijfsleven. Verder spreekt het voor zich dat je jezelf wilt blijven ontwikkelen in het vak en als adviseur.

Nieuwsgierig geworden? 

Ronald Dierdorp staat je graag te woord. Je kunt hem telefonisch bereiken via 088-102 08 00 of stuur een e-mail ter attentie van Ronald naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij maakt graag tijd voor jouw vragen! 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je CV met een korte motivatie aan eerdergenoemd emailadres, ter attentie van Ronald. We zien uit naar jouw reactie!