frontimage4.jpg

Teamontwikkeling: zo zorg je dat jouw team beter samenwerkt

Effectief samenwerken in teams is nog essentiëler geworden om als bedrijf succesvol te zijn. Maar hoe zorg je dat die teams goed functioneren? De oplossing ligt in de manier waarop je de teamperformance analyseert en het team gezamenlijk verantwoordelijkheid geeft voor het verbeteren van de teamperformance.

Lees meer...

Kabinet werkt aan tegemoetkoming horeca-ondernemers

 

Horecabedrijven kunnen een eenmalige tegemoetkoming krijgen omdat ze zeker vier weken de deuren hebben moeten sluiten. Het kabinet werkt aan zo'n regeling, bevestigen Haagse bronnen, hoewel de gesprekken hierover nog gaande zijn.

Lees meer...

Nieuwe versie 'Memo verloonde uren' gepubliceerd

23-10-2020

In het 'Memo verloonde uren' verduidelijken we wat verloonde uren zijn. Zodat u deze uren goed kunt invullen in uw aangifte loonheffingen. De nieuwe versie is op een aantal punten aangevuld en verduidelijkt.

Lees meer...

Bijtelling bij tijdelijke onderbreking of einde dienstbetrekking

Als een werknemer na einde dienstbetrekking nog gebruikmaakt van een auto van de zaak, is geen sprake meer van zakelijk gebruik. Dit is ook het geval bij arbeidsongeschiktheid en loopbaanonderbreking. In een handreiking van de Belastingdienst staat wat de gevolgen zijn voor de bijtelling privégebruik auto en hoe de werkgever dit moet verwerken in de aangifte loonheffingen.

Lees meer...

RUIM 4.000 ZORGAANBIEDERS MELDEN ZICH VOOR BONUS

Ruim vierduizend zorgaanbieders hebben zich gemeld voor de 1.000-euro bonus voor zorgmedewerkers. Het zou gaan om meer dan 260.000 mensen, meldt het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan BNR.

Lees meer...